Hoe het werkt

Het klinkt zo simpel, even een bedrijfsnaam kopen of huren bij Brandio. En dat is het ook! Maar we begrijpen ook dat je wilt weten hoe dat nu exact werkt. Dat leggen we je graag even uit.

Bedrijfsnaam met .be-domein en logo

Als je bij Brandio een bedrijfsnaam kiest, maken wij het bijhorende .be-domein voor jou beschikbaar. In de afgelopen jaren wij hebben wij namelijk honderden merken ontwikkeld en daarbij gelijk de bijhorende domeinnamen vastgelegd.

Kies je dus voor een bedrijfsnaam, dan weet je meteen zeker dat je domeinnaam ook al geregeld is.

Daarnaast zie je bij elke merknaam ook een logo staan. Deze hebben onze designers ontworpen om je alvast een idee te geven van hoe het merk eruit kan zien. Dit logo mag je gratis gebruiken, hoe je maar wilt. Maar je mag natuurlijk ook je eigen logo ontwerpen.

Je merknaam kopen of huren?

Zoals je hebt gezien zijn onze domeinnamen te koop, te huur of allebei. We leggen je kort de verschillen even uit:

Een bedrijfsnaam huren

Een betaalbare optie waarbij je maandelijks een klein bedrag betaalt voor het gebruik van het .be-domein dat bij je bedrijfsnaam hoort. Zolang het contract loopt kun je deze blijven gebruiken, alleen jij bepaalt wanneer het contract eindigt. De voordelen op een rij:

  • Een laag bedrag per maand
  • Geen grote investering
  • Ideaal voor starters

Meer over een bedrijfsnaam huren

Een bedrijfsnaam kopen

Kies je ervoor om een bedrijfsnaam te kopen, dan ben jij voor 100% de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Wij zorgen voor een vlotte overdracht, waarna je vrij bent om je merk verder uit te bouwen zoals jij dat wilt. De voordelen:

  • Ruim aanbod unieke bedrijfsnamen
  • Volledige eigendom van de domeinnaam
  • Compleet verzorgde overdracht

Meer over een bedrijfsnaam kopen

Samen een merknaam bedenken?

Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ga je samen met onze merkexperts aan de slag. Op basis van jouw wensen en hun creatieve expertise krijg je een merknaam en logo die perfect passen bij jouw bedrijf of product. Je eigen merk, helemaal op maat gemaakt.

Meer over een merknaam bedenken