Een bedrijfsnaam huren

Is je budget beperkt maar wil je toch met een professionele bedrijfsnaam de markt op? Dan is het huren van een bedrijfsnaam onder de vorm van een .be-domeinnaam een perfecte oplossing. Je hoeft geen grote investering te doen en straalt toch zakelijke klasse uit.

Bij Brandio kun je een bedrijfsnaam op een gemakkelijke manier huren. Het stappenplan hieronder legt het tot in de puntjes uit:

Stap 1: kies je bedrijfsnaam

Uit onze verzameling kun je meteen je bedrijfsnaam kiezen. In de kolom aan de linkerkant vink je “bedrijfsnaam huren” aan. Je ziet daarna meteen welke domeinnamen je allemaal kunt huren.

Stap 2: vul je gegevens in

Nadat je de bedrijfsnaam aan het winkelwagentje hebt toegevoegd vul je al je gegevens in. Hier kun je ook aangeven hoe je wilt betalen. Na ontvangst van betaling krijg je van ons een bevestigingsmail. Daarin staat alle informatie en een link waarmee je je logo-bestanden kunt downloaden.

Stap 3: bedenk wat je met je domeinnaam wilt doen

Er zijn namelijk verschillende opties:

  • Doorverwijzen: wij zorgen ervoor dat je domeinnaam automatisch doorverwijst naar de door jou gewenste website.
  • Hosting: ga je je nieuwe website bij een hostingbedrijf onderbrengen? Let er dan op dat je dit bedrijf de hosting kunt laten verzorgen zonder bij hen een domeinnaam te moeten registreren. Wij zorgen ervoor dat de DNS gewijzigd wordt.

Let op! Niet elk hostingbedrijf biedt de mogelijkheid je website te hosten zonder bij hen ook de domeinnaam af te nemen. Bedrijven die wél aanbieden zijn o.a. iXL Hosting en Neostrada.

Stap 4: hou je telefoon in de gaten

Wij bellen je namelijk binnen 2 werkdagen om het vervolg van de procedure te bespreken. Afhankelijk van je keuze bij de vorige stap zorgen we dat je domeinnaam zo snel mogelijk geactiveerd wordt. In bijna alle gevallen is dat binnen 1 tot 2 werkdagen geregeld.Stap 5: toeters, bellen, taart en champagne!

Je nieuwe bedrijfsnaam en het bijhorende .be-domein zijn klaar om te gebruiken! Reden genoeg voor een feestje, want hiermee heb je een belangrijke stap gezet bij het lanceren van je nieuwe bedrijf of merk.

Ook goed om te weten

Misschien heb je nu even geen tijd om onze algemene voorwaarden volledig te lezen. Daarom geven we hieronder even een paar belangrijke punten mee:

Contractduur: de contractduur bij het huren van een bedrijfsnaam is telkens 1 jaar. Zonder opzegging van jouw kant wordt de contractduur bij het aflopen van de contractperiode weer met een jaar verlengd.

Opzeggen: opzeggen kan uiterlijk 3 maanden voor het aflopen van de contractperiode. Het contract kan alleen door jou eenzijdig worden opgezegd, dus niet door Brandio.

 

Bekijk alle bedrijfsnamen

Vraag onze merkexperts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd...
Mis ze niet, schrijf je in!