Een bedrijfsnaam kopen

Een nieuw product of innovatieve dienst wil je natuurlijk op een professionele en overtuigende manier presenteren. Een eigen en originele bedrijfs- of merknaam is daarbij een must. En dat is nu net waar Brandio je bij helpt: een unieke bedrijfsnaam in de vorm van een .be-domein, helemaal van jou.

Bij Brandio gaat het kopen van een bedrijfsnaam heel gemakkelijk. In het stappenplan hieronder zie je precies hoe het werkt.

Stap 1: Je kiest je bedrijfsnaam

Uit onze zorgvuldig samengestelde verzameling kun je eerst en vooral jouw perfecte bedrijfsnaam kiezen. Zet in de kolom aan de linkerkant een vinkje bij de optie “bedrijfsnaam kopen”. Je ziet dan meteen welke bedrijfsnamen en .be-domeinen je kunt kopen.

Stap 2: Je vult je gegevens in

Klik bij de bedrijfsnaam van je keuze op het winkelwagentje. In het volgende veld vul je al je gegevens in en selecteer je de betalingswijze. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben sturen we je een bevestigingsmail. Hierin vind je alle belangrijke informatie en een link om je logo-bestanden te downloaden.

Stap 3: Je nieuwe domein verhuizen

Je nieuwe domein breng je onder bij een hostingbedrijf van jouw keuze, zoals TransIP, Hostnet of Argeweb. Daarvoor heb je een zogenaamd verhuistoken nodig. Dit is een code die je in een bevestigingsmail van ons krijgt.

Je geeft je nieuwe hostingbedrijf een verhuisopdracht en vult daarbij het token in. Zodra de verhuizing is voltooid ontvang je van de Stichting Internet Domein Registratie (SIDN) een bevestiging.

Stap 4: Je nieuwe website lanceren

Alles is nu klaar om je nieuwe merk en bijhorende website te lanceren. Het .be-domein staat helemaal op jouw naam, je hostingbedrijf heeft alles technisch in orde gemaakt en je logo heeft een mooi plekje gekregen op je nieuwe website. Tijd om van start te gaan en nieuwe successen te beleven!

 

Bekijk alle bedrijfsnamen

Vraag onze merkexperts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd...
Mis ze niet, schrijf je in!