Je nieuwe logo en merknaam bedenken met onze merkexperts?

Dat kan! Combineer je eigen input met onze creativiteit en ervaring. Het resultaat is een unieke bedrijfsidentiteit, verpakt in de perfecte merknaam en een pakkend logo.

 

Zo gaan we je merknaam bedenken

Merknaam bedenken, stap 1

Stap 1 • Kennismaken

Een merknaam is natuurlijk heel persoonlijk, dus willen we je graag eerst beter leren kennen. Uiteraard luisteren we goed naar je wensen en ideeën. Ook laten we je exact weten hoe we te werk gaan als we een nieuwe merknaam verzinnen.

Merknaam bedenken, stap 2

Stap 2 • Analyseren

Nu we een eerste beeld van jouw bedrijf hebben is het tijd om de zaken perfect in kaart te brengen. We maken dus een uitgebreide analyse van datgene waar jouw bedrijf voor staat. Op basis daarvan ontwerpen we een bedrijfsprofiel dat als basis dient voor je nieuwe merk.

Merknaam bedenken, stap 3

Stap 3 • Brainstormen

Tijd voor creativiteit! In een brainstorm laten we onze fantasie de vrije loop. Hierbij ontstaan er allerlei ideeën waar je zelf misschien nog nooit aan hebt gedacht. Een perfecte manier om te bepalen welke eigenschappen jouw merknaam en logo moeten hebben.

Merknaam bedenken, stap 4

Stap 4 • Ontwerpen

Onze professionele ontwerpers gaan aan de slag met de ideeën die naar boven zijn gekomen tijdens de brainstorm. Het bedrijfsprofiel dat uit de analyse naar boven is gekomen, is hierbij natuurlijk ook een leidraad. Zo komen ze uiteindelijk tot een perfecte combinatie van zakelijke inhoud en frisse inspiratie.

Merknaam bedenken, stap 5

Stap 5 • Presenteren

Zodra we je merknaam en logo tot in de puntjes hebben geperfectioneerd stellen we je één of meerdere concepten voor. We controleren zorgvuldig of alles aan je wensen en verwachtingen voldoet. We streven er zelfs naar om deze te overtreffen. Ons werk zit er pas op als jij helemaal tevreden bent.

Merknaam bedenken, stap 6

Stap 6 • Realiseren

In deze laatste stap zorgen we ervoor dat je merknaam en logo klaar zijn voor gebruik. We werken het gekozen ontwerp helemaal uit en zorgen voor alle nodige varianten. We leveren je alle digitale bestanden aan, zodat jij je nieuwe merk kunt gebruiken op je website, e-mails, drukwerk en waar je maar wilt.

Vraag onze merkexperts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

Of kies uit deze bedrijfsnamen.

Inclusief .BE Domein
+ Logo bestanden

Inclusief .BE Domein
+ Logo bestanden

Inclusief .BE Domein
+ Logo bestanden

 

Bekijk alle bedrijfsnamen

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd...
Mis ze niet, schrijf je in!