Over Brandio

Unieke bedrijfsnamen bedacht door creatieve professionals.

Ervaren merkexperts

Brandio is een initiatief van creatieve professionals met jarenlange ervaring in de reclame en marketing. In verschillende functies werden we vaak geconfronteerd met het lanceren van nieuwe bedrijven, diensten en producten. Vooral het kiezen van een goede naam bleek daarbij voor veel opdrachtgevers de grootste uitdaging.

Marktplaats voor merken

Een uitdaging die we altijd graag aangingen, maar ons ook aan het denken zette. Want als onze klanten moeite hebben om een juiste bedrijfsnaam te vinden, dan zijn er ongetwijfeld meer ondernemers met hetzelfde probleem. Daarom hebben we hard gewerkt aan een oplossing die ideaal is voor deze doelgroep.

Vind jouw merk.

Op Brandio.nl vind je daarom een zorgvuldig samengestelde verzameling bedrijfsnamen. Naast de bedrijfsnaam leveren we je ook het bijhorende .be-domein en hebben we alvast een logo voor je ontworpen. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige handelsnamen met een unieke identiteit en beleving.

Samenwerken met onze merkexperts?

Dat kan ook! Vind je nog niet meteen een naam tussen onze koop- en huuropties maar kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken bij het bedenken van een eigen merknaam? Dan staat ons creatieve team klaar om je hiermee te helpen. Van de bedrijfsnaam tot de domeinregistratie en het logo-ontwerp, wij regelen het allemaal voor je.

Vertel ons wie jij bent, wij vertellen wat je naam is!

Vraag onze merkexperts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd...
Mis ze niet, schrijf je in!