Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over het kopen en huren van bedrijfsnamen bij Brandio? Hieronder vind je veelgestelde vragen en natuurlijk de bijhorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

 

Als je een bedrijfsnaam bij Brandio koopt, word jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistreerder of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator- of Photoshopbestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Deze website is een marktplaats voor domeinnamen en merken die in de loop van de tijd zijn ontworpen en geregistreerd door Brandio. Neem je één of meerdere van deze merknamen over, dan regelen wij de volledige overdracht en zorgen we dat het domein probleemloos aan jou wordt overgedragen.

Brandio is een initiatief van creatieve professionals uit de reclame- en marketingwereld. Alle bedrijfs- en merknamen die je op onze website vindt hebben we dan ook zelf bedacht, ontwikkeld of vastgelegd. Het enige dat jij nog moet doen is er een uitkiezen die bij jouw bedrijf of product past.

Voor het afrekenen van je bestelling kun je kiezen uit de volgende betalingsmethoden: iDeal, Belfius, creditcard en PayPal.

De domeinoverdracht duurt 1 tot 8 werkdagen, en is ook afhankelijk van het hostingbedrijf waar jij het domein wilt onderbrengen. Bij .be-domeinen kan dit al binnen enkele uren geregeld zijn. Zodra je nieuwe domeinnaam is overgedragen ontvang je van jouw hostingbedrijf een bevestiging.

Ja. De voorbeeldlogo’s die je bij de domeinnamen ziet helpen je visualiseren hoe het merk eruit zou kunnen zien. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator- of Photoshopbestanden. Je kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Nee, het voorbeeldlogo ontvang je als een gratis service. Je kunt er uiteraard voor kiezen om dit niet te gebruiken. Dit geeft echter geen recht op korting op de prijs van de domeinnaam.

Nee, wij kiezen er bewust voor om onze domeinnamen voor een vaste prijs te verkopen. Afhankelijk van de kwaliteit en merkwaarde zijn onze domeinnamen ingedeeld in 3 prijscategorieën: Start, Professional, Premium.

Wel evalueren wij periodiek de prijszetting van oudere domeinen. Houd de prijsupdates op deze website daarom in de gaten. Wil je onze hulp bij het vinden van een passende naam in een specifiek prijssegment, neem dan contact op met ons team.

Nee, wij ruilen geen domeinnamen om. Denk je dat de domeinnaam een goede aanvulling is voor onze verzameling, leg deze dan voor aan ons team.

Nee, om een handelsnaam te deponeren moeten namelijk specifieke gegevens met betrekking tot de organisatie worden meegedeeld. Denk daarbij aan de locatie, de branche en welke diensten de organisatie gaat leveren. Omdat onze handelsnamen en domeinen door iedereen kunnen worden aangekocht, is het voor ons niet mogelijk om vooraf een handelsmerk in te dienen.

Vraag onze merkexperts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd...
Mis ze niet, schrijf je in!